Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství pro kráječe
- perfektnš sedne, bez problémů ve funkčnosti
ok
- nemohu na psat výhodu produktu, objednala jsem špatný kotouč. Domluvila jsem se na vrácení a našli jsme ten správný.
- Kvalitní zpracování, německá výroba (tedy, snad), perfektně zabaleno
Paráda
Používám kráječ potravin Graef šest roků bez závady. Problém nastal prasknutím plastového ozubení řezného kotouče. Řešením je výměna celého kotouče. Po objednání byl rychle doručen a samotná výměna je jednoduchá.
- mam dobré zkušenosti
TESCOMA Struna
Přidáno: 8. června 2023
(naposledy upraveno 8. června 2023)
Zakoupeno v www.domacipotreby.cz
- ljsfhewůoivhů
Oceňuji možnost koupit náhradní díl než si pořizovat zcela nový výrobek
dobrá cena
Domo MS171-01
Přidáno: 13. listopadu 2022
(naposledy upraveno 9. prosince 2022)
Zakoupeno v DOMO-elektro.cz
rychlé a pravdivé jednání
- Hodí se i do staršího typu kráječe, což mi vyhovuje
- slabé umělohmotné úchyty, kvůli kterým už měním třetí nůž
- Prostě třída kvality v krájení, plátky na 1+....
- vše OK
- Cena za kousek plastu dost vysoka.
- jsem spokojený,že se nechá zakoupit náhradní díl
- Umělohmotné "bajonetové pacičky" sloužící k uchycení nože do kráječe jsou pravděpodobně poddimensovány, protože na př. v mém případě jsem je našel v kráječi ulomeny, proto jsem kupoval nůž z ND. Bohužel nemohu sdělit za jakých okolností se to stalo. Jelikož jsem je našel v orig. krabici, kde je kráječ v domácnosti při nepoužívání skladován, můžu se domnívat, že porucha mohla nastat i stárnutím materiálu, mech. namáhání, které by mohlo ulomení pacek zapřičinit si těžko dovedu při manipulaci s kráječem představit, protože ulomené pacičky jsem našel v krabici u nože při snaze jej vyjmout a připravit k použití.
- velmi dobře krájí
velmi dobře krájí.
krájí dobře
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu, přejeme pěkný den a budeme se těšit na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.cz